Spannende demonstraties

Erkend bloemsierkunstenaar Diny Blom verzorgt spraakmakende demonstraties, in binnen- en buitenland. Kenmerkend zijn bijzondere vondsten van moeder natuur die ze graag combineert met passende bloemvormen en is altijd op zoek naar bijzondere combinaties. Diny verzorgde demonstraties in vele uithoeken van de aarde zoals voor de examinatoren van New Zeeland, vele scholen in Japan, Canada, The Society of Floristry in Engeland, St. Petersburg, Tel Aviv, Zwitserland, de Hortifair in Amsterdam, de Nederlandse Ikebana vereniging en bij diverse Groei en Bloei afdelingen.

 

Tijdens haar vele reizen ontdekte ze altijd nieuwe vormen en technieken. Als lid van Innovatieteam VBW was ze medebedenker  en organisator van  Floral Movement het bloemistenplatform bij uitstek.  Als Europees Jurylid Floristry heeft ze al veel internationale wedstrijden gejureerd en geeft haar ook de gelegenheid om kennis uit te wisselen met andere bloemisten, designers, scholen, grossiers en groothandelaren.

 

Shows op locatie

Daarnaast heeft Blomatelier sinds 15 jaar een unieke catwalk – bloemenshow in huis. Modellen presenteren bloemen en bladmaterialen op een verrassende manier.  Ook organiseert ze jaarlijks tijdens Gouda bij Kaarslicht de Florale Kerstcatwalk in haar historische straatje. Maat Blomatelier kan zo voor scholen, bedrijven, kwekers en groothandelaren  hun nieuwe of unieke producten of projecten op een ongebruikelijke wijze onder de aandacht brengen. Kijk naar inspirerende voorbeelden. De prijs is afhankelijk van de grootte van het event, het aantal modellen en de hoeveelheid bloemwerk. Prijs op aanvraag. Bel Diny voor een datacheck en informatie op 06-53939699

Bloemenjurk-flowercatwalk