Business Bloemwerk

Blomcreatie op uw locatie.

Ook binnen uw bedrijf zijn er ruimtes die wel een bijzondere blomcreatie kunnen gebruiken, zoals de receptie, de wachtruimte of de vergaderzaal.

Blomatelier kan prachtige blomcreaties voor u verzorgen met een speciaal bedrijfsabonnement. Zo heeft u daar geen omkijken meer naar en staat er altijd een blijmaker in uw bedrijfsruimte.

Afhankelijk van uw abonnement, wordt bij uw bedrijf wekelijks of twee keer per maand een nieuwe blomcreatie bezorgd. Aangepast aan de ambiance van uw bedrijf, en op een vaste dag. De bijzondere vazen of schalen krijgt u van Blomatelier in bruikleen. U kunt ook kiezen voor een duurzaam blomobject.  We nemen een opzegtermijn van een maand in acht. De betaling geschiedt in de leveringsmaand.

Wat doen we?

Onze sterke punten voor bedrijven

  • Abonnementen voor structurele bloemverversing
  • Eyecatchers voor diverse ruimtes.
  • Tailor made concept
  • ook duurzame objecten voor een groen bedrijf

Meer portfolio

Trainingen

Bouquets

Bouquets

Rouwboeket

Rouwboeketten en afscheidsbloemen

bruidsboeket

Bruidswerk

Boeketten

Blomatelier is al 26 jaar de vaste leverancier van vele bedrijven in de regio zoals Goudse schouwburg, Chocoladefabriek, Cinema, Flanderijn, Cosmo, Bespaarhuis,  restaurant Jean Marie, Buiten eten en drinken  Basis en Alpha Makelaardij. Erkend bloemsierkunstenaar Diny Blom komt ook graag bij uw bedrijf langs om samen met u het werk af te stemmen. U belt voor een afspraak: 06-53 93 96 99 of mail naar: diny@Blomatelier.nl

Wij leveren dagelijks boeketten af voor uw bedrijf of voor uw zakenrelatie door heel het land.

Ruim 26 jaar Blom op maat

De afgelopen twintig jaar heeft Blomatelier zich gespecialiseerd in bijzondere blomprojecten met een tailor-made concept als basis. Zo maakte Diny Blom ondermeer een bloemschilderij tijdens de IFTF . Zoekt u iets bijzonders voor uw bedrijfspromotie? Bekijk de shows op locatie.

0
26 jaar vaste bloemist van vele bedrijven.