Flower catwalk

Blomatelier heeft in de laatste jaren veel succes met haar bloemenshow. Nationaal is het begonnen met een jaarlijkse show voor Rijnplant, de Anthuriumveredelaar van Nederland, in de RAI AMSTERDAM tijdens de Hortifair.

The Flowercatwalk  was het hoogtepunt van de Tuinbouwbeurs Hortifair in hal 10 .  Het ontwerpen van jurken in de thema’s water, energie en geluk voor Dutch Creations en Hilverda Kooij. De show werd ook opgenomen voor het SBS6 tv programma Huis en Tuin.

Internationaal heeft Diny shows gegeven in St.Petersburg, Israël , Tokyo en  Zurich.

Shows op locatie

Daarnaast heeft Blomatelier sinds 32 jaar een unieke catwalk – bloemenshow in huis. Modellen presenteren bloemen en bladmaterialen op een verrassende manier.  Ook organiseert ze jaarlijks tijdens Gouda bij Kaarslicht de Florale Kerstcatwalk in haar historische straatje. Maat Blomatelier kan zo voor scholen, bedrijven, kwekers en groothandelaren  hun nieuwe of unieke producten of projecten op een ongebruikelijke wijze onder de aandacht brengen. Kijk naar inspirerende voorbeelden.
De prijs is afhankelijk van de grootte van het event, het aantal modellen en de hoeveelheid bloemwerk. Prijs op aanvraag. Bel Diny voor een datacheck en informatie op 06-53939699

Diny Bloms bloemenjurken op de catwalk