Rouwboeketten en afscheidsbloemen

Wilt u met bloemen vertellen wat woorden niet kunnen zeggen?

 Ieder mens is uniek en verdient een bijzonder en waardig afscheid. Uw herinneringen, liefde en respect vertaalt de creative florist Diny Blom in een passend en persoonlijk  rouwboeket en afscheidsbloemwerk.

Kies uit bloemrijk, kleurrijk of verstilde eenvoud. Japans geïnspireerd of exotisch voor de wereldreiziger. Voor een gepassioneerde tuinliefhebber maken we een bloementuin van het seizoen met favoriete bloemen. Eventueel verwerken we bloemen uit de eigen tuin. Voor de tennisspeler verwerken we ballen en racket. Kortom persoonlijker kan het niet.

Diny Blom luistert en geeft vorm aan uw afscheidsbloemwerk, met lievelingsbloemen en favoriete kleuren. Ook persoonlijke items kunnen worden verwerkt.

Om de bloemen optimaal te laten spreken, wil Diny graag zo snel mogelijk uw persoonlijke wensen voor het afscheidsbloemwerk weten.

U kunt haar 24/7 bereiken op haar mobiele nummer: 06-53 93 96 99.

Mocht u bloemenwensen bij u thuis of op locatie willen bespreken, dan is dat ook mogelijk.

Waarom bij Blomatelier bestellen?

Meesterbinder Diny Blom werkt al sinds 1991 vanuit haar atelier in hartje Gouda en kan snel schakelen.

Zij creeërt bijzondere bloemwerken die u raken, voor belangrijke momenten.

Onze locatie is 5 minuten van de IJsselhof, Monuta, CWU, Yarden en Accolade van Straver en ook fijn voor last-minute leveringen.

Na telefonisch overleg kan Diny snel schakelen en whattsapp fotos sturen ter inspiratie voor sfeer, kleuren en lievelingsbloemen.

Vertaalt uw eigen wensen in bloemen

  • Sfeervolle rouwboeketten
  • Afscheidsbloemen van het seizoen
  • Uw persoonlijke item in het rouwbloemwerk
  • Aankleding van de rouwkamer
  • Aankleding van de kerk
  • Strooibloemen
  • Lievelingsbloemen als laatste groet

We wilden onze bourgondische broer gedenken zoals hij had geleefd. Wat een bijzondere creatie met asperges, druiven, bessen en pepers.

Michael van Herk

Diny bedankt voor je snelle response, je begeleiding en professionaliteit. Het rouwbloemwerk was perfect verzorgd. Jouw totale inbreng heeft ons goed gedaan.

Jeanine van Meervoort

Meer portfolio

bruidsboeket

Bruidswerk

Boeketten

Business Bloemwerk

Floral Art Gallery