Blomatelier is al 31 jaar een begrip in het oudste straatje van Gouda.

Diny Blom

Vanaf het begin…

Geboren bijna letterlijk tussen de azalea’s van mijn vader die kweker was en bloemisterij had in Loenen op de Veluwe in 1961.  Na de vakschool in Velp aan het werk als bloemist in IJsselstein en Nieuwegein en naar de opleiding van erkend bloemsierkunstenaar in Utrecht. 6 weken na mijn meesterbinderdiploma  begon mijn buitenland avontuur  als free-lance bloembinder,  stylist en consultant bij top bloemisten en hotels over de hele wereld: Kevin O Neill in Melbourne,Daniel Ost in België ,the Sydney Operahouse, Denver, Singapore,the Hilton Osaka, Los Angeles,Vancouver,Toronto en andere inspirerende plekken. Daarna werd ik manager van winkels in Australie, Duitsland en Zwitserland.

Blomatelier

In 1991 mijn Blomatelier geopend , een unieke combinatie van atelier gallery,  winkel en  International Florist Trainingcentre ineen in het historische hart van Gouda. Unieke bloemcreaties voor consumenten, bedrijven en voor huwelijk, afscheid, events.

Een nieuwe specialisatie is duurzame objecten voor uw interieur, altijd persoonlijk en op maat.

Ik ben een echte flora-holic en  dynamische coach . Ieder mens is uniek met een eigen talent en een manier van leren Daarom brengt individuele training en coaching je verder. En ben een gelukkig mens, heb inmiddels al aan 24 verschillende nationaliteiten les gegeven en mijn kennis gedeeld. Velen hebben nu een eigen onderneming.  Als Erkend Europees Jurylid heb ik ook nationale en internationale wedstrijden gejureerd . Heel inspirerend en belangrijk om op de hoogte te blijven.

Fashion floral design

Het Blomatelier is bekend van florale catwalkshows over de hele wereld. Meest recent in Kyoto, Tel Aviv , Amsterdam en St.Petersburg en Gouda. Opdrachtgevers zoals de Magazine Trouwen, Rijnplant,  Hortifair Amsterdam, Dutch Creations en Rotaryclub St.Petersburg.

Diny Blom in Molenwerf welkom

Meer weten over de mogelijkheden?