Gasthoofdredacteur Bloem en Blad

Erkend bloemsierkunstenaar Diny Blom verzorgt spraakmakende demonstraties, in binnen- en buitenland. Kenmerkend zijn bijzondere vondsten van moeder natuur die ze graag combineert met passende bloemvormen en is altijd op zoek naar bijzondere combinaties. Diny verzorgde demonstraties in vele uithoeken van de aarde zoals voor de examinatoren van New Zeeland, vele scholen in Japan, Canada, The Society of Floristry in Engeland, St. Petersburg, Tel Aviv, Zwitserland, de Hortifair in Amsterdam, de Nederlandse Ikebana vereniging en bij diverse Groei en Bloei afdelingen.

Het Nederlandse vakblad Bloem en Blad heeft Diny Blom benaderd als gast-hoofdredacteur van 3 edities voor de maanden augustus – oktober en december 2022. Een prachtige uitdaging die met beide handen werd aangepakt en dit was een mooi en uitdagend avontuur. Mooie ervaringen in haar ruime carriere van 32 jaar Blomatelier en haar buitenland carriere . Al meer dan 46 nationaliteiten stonden in de studio .

Tijdens haar vele reizen ontdekte ze altijd nieuwe vormen en technieken. Als lid van Innovatieteam VBW was ze medebedenker  en organisator van  Floral Movement het bloemistenplatform bij uitstek.  Als Europees Jurylid Floristry heeft ze al veel internationale wedstrijden gejureerd en geeft haar ook de gelegenheid om kennis uit te wisselen met andere bloemisten, designers, scholen, grossiers en groothandelaren.

 

 

Bloemenjurk-flowercatwalk